Pastový med je veľmi vhodný na priamu konzumáciu a dá sa priamo natierať na chlieb a pečivo. viac
Pastový med
Základ pastového medu tvorí kvetový med. Kryštalizácia je prirodzená vlastnosť medu, pri ktorej sa v mede vytvárajú kryštáliky. Ak v čase, keď med začína kryštalizovať, pravidelne sa ho mechanicky mieša, tak nedôjde k vytvoreniu kryštálov, ale z medu sa vytvorí pasta, ktorá už viacej nestuhne do podoby, akú má klasický skryštalizovaný med. Tento pastový med sa nerozlieva a netečie, a preto je veľmi vhodný na priamu konzumáciu a dá sa priamo natierať na chlieb a pečivo. Jeho chuť je veľmi lahodná. Rok produkcie 2024
Hmotnosť 480 g
Výrobca: Včelia farma Medar, Poštárka 116, 085 01 Bardejov SK 257 ES
Pôvod: Slovensko